به گزارش شهرآرانیوز، داریوش باقرجوان با بیان اینکه از ۶ مردادماه، پیشفروش بلیت اتوبوسهای اربعین برای سه مرز شمالی تمرچین، باشماق و خسروی آغاز میشود، اظهار کرد: از ۱۰ مرداد ماه نیز پیشفروش بلیت همه مرزهای اربعین در سراسر کشور انجام میشود.
وی افزود: علت پیشفروش بلیتهای سه مرز مذکور این است که نیازسنجی انجام شود و فشاری که روی مرزهای شلمچه و مهران است، به مرزهای شمالی که ظرفیت بیشتری دارند، بازگردانده شود تا زائران به طور همگن از مرزها استفاده کنند و ازدحام در مرز خاصی نداشته باشیم.
مدیرکل دفتر حملونقل مسافر سازمان راهداری و حملونقل جادهای تصریح کرد: قیمت بلیت اتوبوسهای اربعین توسط ستاد مرکزی اربعین اعلام و در سایتها نیز به صورت رسمی منتشر خواهد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که «چهتعداد اتوبوس برای جابهجایی مسافران در ایام اربعین نیاز است؟» گفت: در حال حاضر مجموعاً ۱۴ هزار دستگاه اتوبوس داریم که از این تعداد تنها ۷ هزار دستگاه میتوانند در شبکه باشند و بقیه یا برای صنایع و پتروشیمیها هستند یا سن ناوگان به اندازهای است که نمیتوانند مسافت بالا را پیمایش کنند. برای اینکه بتوانیم جابهجایی خوبی داشته باشیم و کمترین عارضه یا ازدحام رخ دهد، نیاز داریم که در کنار این ۷۰۰۰ دستگاه، ۲۰۰۰ دستگاه نیز برای مأموریت اربعین اضافه شود. همچنین ۳۰۰۰ دستگاه نیز برای سفرهای داخلی داریم. از طرفی از ارگانها و سازمان نیز درخواست کردیم تا از ناوگان پلاک عمومیشان که به عنوان سرویس پرسنل مشغولبهکار است، در ایام اربعین استفاده شود.
باقرجوان عنوان کرد: مردم میتوانند به سایتهای شرکتهای حملونقلی مراجعه کرده و نسبت به خرید بلیت اقدام کنند. علاوه بر آن، سازمان راهداری و حملونقلی یک سامانه به نام «راوی» در نظر گرفته است که به سامانههای دیگر متصل شود. این سامانه زائران را به سامانهها و شرکتهای حملونقلی معتبر برای خرید بلیت وصل خواهد کرد و همچنین از طریق این سامانه، نظارتهای لازم هم صورت میگیرد.
مدیرکل دفتر حملونقل مسافر سازمان راهداری و حملونقل جادهای در پاسخ به این سؤال که «برای جلوگیری از گرانفروشی بلیت در ایام اربعین، چه تدابیری اتخاذ شده است؟» گفت: علاوه بر نظارت بر بازار، دستگاههای نظارتی ازجمله تعزیرات بر قیمتها نیز نظارت خواهند کرد. همچنین ناظران در استانهای مقصد حضور داشته و گشتهای سیار نیز نظارتهای لازم را دارند.
منبع: ایسنا